НЧ Съгласие 1890
Народно читалище в град Каварна

Читател на 2017 година в библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна

Библиотеката при НЧ „Съгласие-1890” - гр. Каварна - проведе своето традиционно награждаване за читател на годината. Наградени бяха Цонка Ганева – продавач – консултант , Димо Минчев – пенсионер и малката Катерина Господинова.

Двамата читатели от отдела за възрастни, които са с най-голям брой заети за дома книги през 2017 година, са интелигентни и отговорни хора, проявяващи завиден интерес към четенето и сериозно отношение към библиотечната институция. Литературата, на която са заложили, е богата и разнообразна: трилъри и криминалета, семейни саги, съвременни романи и бестселъри, многотомни поредици и др.

Надяваме се и през следващата 2018 година да ни посещават също толкова често и да проявяват същите комуникативност, ерудиция и предпочитание към книгата.

Малката Катерина е в предучилищна възраст, но отдавна посещава детския отдел на библиотеката, където, с помощта на своята майка, успява да си избере интересни и богато илюстровани книги: енциклопедии, български и чужди приказки, басни и др. Пожелаваме й да е все така любознателна и общителна и адмирираме вменената й още от малка обич към книгата.

Всички отличени получиха грамоти, книги и дребни подаръчета, осигурени от читалищното ръководство.

Грамоти получиха още и 4 деца, които, благодарение на родителите си, се отзоваха на "Писмото до Дядо Коледа", написано от нас - библиотечните служители - за набиране на книги и средства за закупуване на подходяща литература за библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна. Това са: Борис и Дария Димитрови и Асен и Димитър Бъргански.

Благодарим им най-сърдечно! Изказваме искрена благодарност и към всички наши дарители през годината и изобщо. На тях, както и на нашите читатели – настоящи и бъдещи – желаем здраве, много късмет и и успехи през Новата 2018 година!

Читател на 2017 година в библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна - Изображение 1Читател на 2017 година в библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна - Изображение 2Читател на 2017 година в библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна - Изображение 3Читател на 2017 година в библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна - Изображение 4Читател на 2017 година в библиотеката при НЧ "Съгласие-1890" - гр. Каварна - Изображение 5