НЧ Съгласие 1890
Народно читалище в град Каварна

Благотворителен Великденски концерт в Каварна за усмивката на едно дете

В навечерието на един от най-големите християнски празници Великден, в Народно читалище Съгласие-1890 се състоя благотворителен концерт в помощ на Теодор Пиндиков от Каварна, който се нуждае от спешна черепно-мозъчна операция.
Общата сума, която бе събрана на концерта е 3 330 лв. В благородната кауза със свои изпълнения се включиха Вокална академия-Каварна, Фолклорен танцов ансамбъл  Бизоне, Детски народен хор Шарено коланче, Женски народен хор и Фолклорен танцов клуб Мераклии. 
Благотворителната акция продължава. В сградата на Общината и в Народно читалище Съгласие-1890 има разположени кутии за дарения, където всеки, който желае може да дари средства за лечението на малкия Теди.

Благотворителен Великденски концерт в Каварна  за усмивката на едно дете - Изображение 1Благотворителен Великденски концерт в Каварна  за усмивката на едно дете - Изображение 2Благотворителен Великденски концерт в Каварна  за усмивката на едно дете - Изображение 3Благотворителен Великденски концерт в Каварна  за усмивката на едно дете - Изображение 4Благотворителен Великденски концерт в Каварна  за усмивката на едно дете - Изображение 5